Search icon

Piraten stunts (Spellen spektakel)

Piraten stunts (Spellen spektakel)

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een echte piraat op bezoek die spectaculaire stunts kan en ook nog les heeft om het zelf ook te leren. Wat zijn de mogelijkheden: - Thema feestje met piraat als spelbergenlijder - Demonstratie piraten stunts - Spellen spektakel met leuk spel onderdelen in het thema piraten
Shows:
 • Piraten stunts (Spellen spektakel)Vanaf200

 • Bertus & Jaapie
  Bertus & Jaapie

  Vanaf995 Kindershows

 • De Championsheeps
  De Championsheeps

  Vanaf4995 Kindershows

 • Fun en Games Magic Sintshow
  Fun en Games Magic Sintshow

  Vanaf650 Kindershows

Piraten stunts (Spellen spektakel) boeken doe je zelf!

Kindershows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Piraten stunts (Spellen spektakel) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Piraten stunts (Spellen spektakel) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Piraten stunts (Spellen spektakel) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Piraten stunts (Spellen spektakel) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.