Search icon

PLANKGAS

PLANKGAS

Artiesten
Nederlands
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dit vrolijke mannetje kwam zo snel, dat het leek alsof hij zijn eigen geboorte wilde meemaken. Met volle vaart gleed hij in 1996 op de 11de van 11de om 11 over 11 de wereld in en dat had een reden. Zo was hij precies op tijd voor het belangrijkste feest voor een Brabantse jongen uit Breda: het Carnaval. Het vrolijke kind had zijn bijnaam al te pakken Plankgas en na het carnaval zou de echte naam wel komen. Die kwam er dus nooit; hij kwam Plankgas en zo is hij blijven heten. En zo is Plankgas ook opgegroeid. Het snelst z'n bordje leeg aan tafel, het snelst weer buiten om te spelen en het kind dat uiteindelijk alle scholen het snelst doorliep... Plankgas had daarvoor zijn reden. Hij nam zo de snelste weg naar het podium. Daar eenmaal beland, kwam hij tot rust... Het leek alsof hij geboren was voor dit doel... altijd de kortste weg met als doel zo snel mogelijk het feestje te maken. Plankgas is de snelste, de eerste en de beste garantie voor een Party, want als hij gaat... dan gaan we allemaal mee... Plankgas.
Shows
Optreden
Optreden

Vanaf495

Genres
Apres-skiCarnavalFeestOktoberfest

Videos
 • Jari Esbeukman
  Jari Esbeukman

  Op aanvraag Zangers

  AllroundJazz
 • Dutch Boy George
  Dutch Boy George

  Vanaf995 Zangers

  Eighties / 80´sPop
 • Pascal Redeker
  Pascal Redeker

  Vanaf1195 Zangers

  Levenslied / volks
PLANKGAS boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is PLANKGAS beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat PLANKGAS liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van PLANKGAS wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je PLANKGAS boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.