Search icon

Playtime Jazz Quartet

Playtime Jazz Quartet

Bands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Playtime Jazz Quartet staat voor klassieke jazz met sfeervolle, melodieuze improvisaties, waarbij vele bekende en minder bekende standards de revue passeren. Onze muziek leent zich voor elke feestelijke gelegenheid waar een stijlvolle muzikale omlijsting gewenst is. Wij swingen de pan uit als u wilt dansen, of passen ons repertoire aan wanneer u juist een conversatie wilt kunnen blijven voeren. Een gelegenheid waarbij PJQ graag komt spelen is bijvoorbeeld een trouwfeest, jubileum, receptie, of bedrijfsevenement. Ook een concertje in kleine kring met een geïnteresseerd luisterend publiek verzorgen wij graag. Naast instrumentale optredens werken wij ook graag samen met onze vaste zangeres Adriane Callas. U kunt bij de boeking uw wensen daaromtrent aangeven.
Shows:
 • Jazz Vanaf600
Genres
AchtergrondmuziekJazzLatin

Videos
 • Diona Fox & her Ragdolls
  Diona Fox & her Ragdolls

  Vanaf575 Band

  JazzPop
 • Rednex
  Rednex

  Op aanvraag Band

  CountryFout
 • Les Biftecs
  Les Biftecs

  Vanaf475 Band

  FunkSoul

Playtime Jazz Quartet boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Playtime Jazz Quartet beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Playtime Jazz Quartet liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Playtime Jazz Quartet wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Playtime Jazz Quartet boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.