Search icon

Plein de Mont matre

Plein de Mont matre

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op ons “Plein de Mont Martre” voorzien van 5 schildersezels kunnen de grote en kleine kunstenaars al hun creativiteit kwijt op het witte doek. Spontaan en ongedwongen mogen zij de wereld tekenen zoals zij deze zien, zonder een voorbeeld te gebruiken. Hier komen de meest kleurrijke doeken uit voort, geïnspireerd door de belevenissen en ervaringen van de kinderen zelf. Onze begeleidster zal de kinderen voorzien van deskundig advies om hun schilderwerk tot een waar kunstwerk te verheffen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle materialen aanwezig zijn en krijgen de kunstenaars een schort aan zodat de kleding schoon blijft. Tevens mogen zij als hun kunstwerk droog is het mee naar huis nemen. Per 30 minuten kunnen er 5 kunstenaars aan de slag.
Shows:
 • Plein de Mont matreVanaf795

 • Magic Workshop 1001 Nacht | Ton Bal
  Magic Workshop 1001 Nacht | Ton Bal

  Vanaf650 Workshops

 • Constructie Challenge
  Constructie Challenge

  Vanaf325 Workshops

 • Pata Negra Flamenco danseressen
  Pata Negra Flamenco danseressen

  Vanaf525 Workshops

Plein de Mont matre boeken doe je zelf!

Workshops zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Plein de Mont matre beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Plein de Mont matre liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Plein de Mont matre wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Plein de Mont matre boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.