Search icon

Pont Neuf

Pont Neuf

Muzikanten
Engels
Overig
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Trio met Franse chansons in gypsy jazz stijl.
Shows:
 • optredenVanaf850
Genres
Jazz

Videos
Foto's
 • Alla Classica - live klassieke muziek
  Alla Classica - live klassieke muziek

  Vanaf465 Trio’s

  AchtergrondmuziekKlassiek
 • Mammal Hands
  Mammal Hands

  Vanaf1625 Trio’s

  FolkJazz
 • Twips!
  Twips!

  Vanaf895 Trio’s

  InstrumentaalJazz

Pont Neuf boeken doe je zelf!

Trio’s zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trio’s direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Pont Neuf beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trio’s boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Pont Neuf liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Pont Neuf wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Pont Neuf boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.