Search icon

Pop-Up Bowie

Pop-Up Bowie

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De meerdere malen onderscheiden Paul Longland als POP UP BOWIE geeft een grandiose show van zijn idool DAVID BOWIE. “PopUp Bowie” zingt alle hits die Bowie ooit zong uit alle periodes van zijn leven. “The Guys”tot The 90’s en erna. Paul Longland, die zijn admiratie voor Bowie niet onder stoelen of banken steekt weet als geen ander hoe hij Bowie neer moet zetten. Met een soortgelijk charisma als zijn held weet hij een ode te brengen , Pauls stem en gelijkenis zijn verbazingwekkend. Pop Up Bowie mocht recent een akoestisch optreden verzorgen voor Maggi Ronson , de zus van de legendarische “Spider from Mars en Bowie’s side man Mick Ronson. Voor haar te mogen zingen was geweldig maar ook emotioneel voor me, waren paul’s woorden na afloop. Hij treedt op solo maar ook met een fantastische ervaren band van professionele musici om een onvergetelijke show neer te zetten van een Pure authentieke David Bowie. Hij werd uitverkozen om een LOOK ALIKE rol te spelen in de film RUSH, die in 2013 is uitgegeven.
Shows
Pop-Up Bowie
Pop-Up Bowie

Prijs op aanvraag

Genres
PopRockTribute

Videos
 • Off the Wall Michael Jackson Tribute
  Off the Wall Michael Jackson Tribute

  Op aanvraag Tributebands

  Eighties / 80´sNineties / 90`s
 • Thin White Duke
  Thin White Duke

  Op aanvraag Tributebands

  FeestTribute
 • Def Americans' Sun Sessions
  Def Americans' Sun Sessions

  Op aanvraag Tributebands

  Fifties / 50`sTribute
Pop-Up Bowie boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Pop-Up Bowie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Pop-Up Bowie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Pop-Up Bowie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Pop-Up Bowie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.