Search icon

Poppentheater met Pieter Paashaas

Poppentheater met Pieter Paashaas

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Alle kinderen hangen aan de hazenlippen van Pieter de Paashaas! Met zijn spannende poppenkastverhalen vermaakt hij de kinderen op uw paasevenement! Paas entertainment met een glimlach. Laat kinderen genieten van de spannende verhalen van Pieter Paashaas in deze met goud afgewerkte fluwelen Paaspoppenkast! Het Paasfeest kan niet meer stuk wanneer u Jan Klaassen en Pieter Paashaas uitnodigt in uw winkelcentrum. In dit sfeervolle met goud en fluweel afgewerkte poppentheater beleven Jan Klaassen en Pieter Paashaas spannende avonturen. Kinderen zullen geboeid toekijken en u zult zien dat zij door de jaren heen niet veranderd zijn wanneer het gaat om ouderwets poppenkastspel. Natuurlijk zijn er bij deze poppenkast ook bankjes aanwezig waarop de kinderen kunnen plaatsnemen om van de voorstelling te genieten. Wanneer u een poppenkast huurt dan verzekert u zich van de ideale publiekstrekker voor uw winkelcentrum, braderie of jaarmarkt. Bij het Poppentheater met Pieter Paashaas wordt het volgende meegeleverd: * 1 professionele poppenspeler * Geluid tot circa 100 personen * Bankjes De aanwezigheid van het Poppentheater met Pieter Paashaas is per dagdeel tot 4 x 25 minuten.
Shows
Poppentheater met Pieter Paashaas
Poppentheater met Pieter Paashaas

Vanaf650


 • Dotje en Snotje
  Dotje en Snotje

  Vanaf875 Kindertheaters

 • DE SPROOKJESSTRONK - Straattheater
  DE SPROOKJESSTRONK - Straattheater

  Vanaf750 Kindertheaters

 • Uilskuiken
  Uilskuiken

  Vanaf465 Kindertheaters

Poppentheater met Pieter Paashaas boeken doe je zelf!
Kindertheaters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindertheaters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Poppentheater met Pieter Paashaas beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindertheaters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Poppentheater met Pieter Paashaas liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Poppentheater met Pieter Paashaas wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Poppentheater met Pieter Paashaas boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindertheaters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.