Search icon

Powershow

Powershow

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vanuit mijn passie voor de magie neem ik u en uw gasten mee in een magische show. Met een interactieve show vol vingervlugge magie, humor en meesterlijke illusies breng ik uw evenement naar een magisch hoogtepunt. Benieuwd? Stuur gerust een aanvraag en vraag naar de mogelijkheden.
Dromen, humor en spectaculaire illusies samen in één show. Succes verzekerd.
De Powershow is de perfecte keuze voor bedrijfsevenementen jubilea en gala's. Informatie: - Showduur: 10, 20 of 30 minuten. - Show is ook geschikt voor buitenpodia - Verschijning spreker, gast, prominent persoon
Shows
Powershow
Powershow

Vanaf1750


Videos
 • Wonderen aan tafel - Janse Heijn
  Wonderen aan tafel - Janse Heijn

  Vanaf325 Illusionisten

 • Goochelaar
  Goochelaar

  Vanaf250 Illusionisten

 • Winfried Master Illustionist
  Winfried Master Illustionist

  Op aanvraag Illusionisten

Powershow boeken doe je zelf!
Illusionisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Powershow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Powershow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Powershow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Powershow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Illusionisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.