Search icon

Prince Tribute Band

Prince Tribute Band

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
In de 80’s vertegenwoordigde wij de band Split Image met zanger Stan Peters en Cmone als middelpunt. Zij vertolkten een aantal artiesten perfect en daar werd dan ook behoorlijk wat aandacht aan besteed. Tribute bands zoals we ze nu kennen waren er nog niet in Nederland. Over de jaren heeft Stan in verschillende populaire formaties opgetreden en is er wel het een en ander veranderd in Nederland. Maar… het bloed kruipt…….. en Stan met Cmone hebben weer een van de formaties nieuw leven in geblazen met een aanvulling van Hans Martens op toetsen voor de Ultieme Prince sound waarmee ze zullen gaan toeren in binnen en buitenland.
Shows:
 • Prince Tribute BandPrijs op aanvraag
Genres
FunkPopRnBRockSoul

 • Electric Lady
  Electric Lady

  Vanaf1995 Tributebands

  Rock
 • Mad Men ft Johnny Rosenberg
  Mad Men ft Johnny Rosenberg

  Vanaf2475 Tributebands

  JazzSixties / 60`s
 • JACKY in the battle met TENORSAX
  JACKY in the battle met TENORSAX

  Vanaf1265 Band

  BluesDance

Prince Tribute Band boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Prince Tribute Band beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Prince Tribute Band liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Prince Tribute Band wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Prince Tribute Band boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.