Search icon

Prof Drabb

Prof Drabb

Comedians & cabaretiers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vermaak, satire en humor: dat is handlezen als entertainment. Professor Drabb weet precies hoe hij jouw feestje of evenement een onvergetelijke, persoonlijke touch geeft. Hij is de enige handlezer in Nederland die op deze manier te werk gaat. Geen spirituele toekomstvoorspeller, maar wel een handlezer die je verstelt doet staan. Hoewel er namelijk geen sprake is van voorspellingen, krijgt hij toch een gemiddeld cijfer van een 8 op nauwkeurigheid en realiteit. Niet voor niets is Professor Drabb zes keer houder van het wereldrecord handlezen!
Shows:
 • Performer handlezer, lees verleden gemiddeld 80% juist. Vanaf825

Videos
Foto's
 • Maatwerk Comedy Show
  Maatwerk Comedy Show

  Vanaf1750 Comedians & cabaretiers

 • Presentatie door Gert Jakobs
  Presentatie door Gert Jakobs

  Vanaf1750 Sporters

 • Jack van Gelder
  Jack van Gelder

  Op aanvraag Presentatoren

Prof Drabb boeken doe je zelf!

Comedians & cabaretiers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians & cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Prof Drabb beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians & cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Prof Drabb liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Prof Drabb wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Prof Drabb boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.