Search icon

Pur Sang

Pur Sang

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

A capella trio Pur Sang glanst van januari tot november vooral bij huwelijksinzegeningen en recepties in kastelen, kerkjes en stadhuizen. Maar in december glitteren ze nog net wat meer! In driestemmige samenzang vertolkt Pur Sang precies de saamhorigheid en verbondenheid van het echte kerstgevoel. Deze drie stijlvolle dames zingen -desgewenst gekleed als innemende kerstengelen, charmante kerstvrouwen of kerstelfen - de mooiste kerstliedjes aller tijden. Met zo'n 50 kerstliedjes in hun repertoire kunnen ze alle kanten op. Laat je Pur Sang zich tussen de gasten door bewegen, dan spreken ze steeds kleine groepjes mensen aan voor een kerstliedje naar keuze. Het muzikaal genre sluit aan bij de outfit: de Engelen brengen hemelse klassiekers ten gehore, de Kerstvrouwen brengen ronduit feestelijk vooral de vrolijke nootjes ten gehore. In stijlvolle gala- of cocktailjurken komen de zangeressen optimaal 'als zichzelf' tot hun recht met hun prachtige nostalgische ballads en jazzy kersttunes. Krijgt Pur Sang een podium, dan komen zij met daar geluidsversterking (microfoons). Met hun pianist erbij heeft u een innemende smaakmakende muzikale omlijsting van uw diner of evenement. Boekt u een avondvullend kerstoptreden, dan wisselen zij kerstsongs af met ander sfeervol repertoire. Met drie sterke vocalisten en de kracht van de meerstemmigheid die zij samen zo mooi kunnen maken, boekt u hiermee een verrassend en afwisselend optreden.
Shows
Pur Sang
Pur Sang

Vanaf1100

Genres
JazzKlassiekPop

Videos
 • Carols District
  Carols District

  Vanaf795 Kerstacts

 • Kerstman deelt uit
  Kerstman deelt uit

  Vanaf655 Kerstacts

 • De Kerstpiano’s
  De Kerstpiano’s

  Vanaf1650 Kerstacts

Pur Sang boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Pur Sang online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Pur Sang net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kerstacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Pur Sang beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Pur Sang liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Pur Sang wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Pur Sang boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kerstacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.