Search icon

Pure Meatloaf

Pure Meatloaf

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Sinds de Televisieshow ‘Stars in Their Eyes’ in 2004 is Andy een ster in de UK. Pure Meatloaf brengt de hits ‘Bad out of Hell’ en ‘Paradise by the Dashboardlights’ alsof Meatloaf zelf op het podium staat. Een zeer goede act waar u uw gasten mee zult verwennen.
Shows
Pure Meatloaf
Pure Meatloaf

Vanaf1695

Genres
Eighties / 80´sFeestFoutTop 40Tribute

Videos
 • Abba Fever UK
  Abba Fever UK

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute
 • Dowwen Hèze
  Dowwen Hèze

  Vanaf1995 Tributebands

  Apres-skiCarnaval
 • Seattle Tribute Project
  Seattle Tribute Project

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
Pure Meatloaf boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Pure Meatloaf beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Pure Meatloaf liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Pure Meatloaf wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Pure Meatloaf boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.