Search icon

PUUR DE NIJS

PUUR DE NIJS

Bands
Nederlands
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
PUUR DE NIJS is een splinternieuwe theatershow en brengt een ode aan één van Nederlands grootste artiesten: Rob De Nijs. Tijdens deze prachtige akoestische theatervoorstelling worden zijn mooiste liedjes ten gehore gebracht op eigen wijze, maar wel herkenbaar. Geniet van klassiekers als “Malle Babbe, Zondag en Het werd zomer” . Maar ook recentere liedjes ontbreken niet zoals “ Niet voor het laatst, en Wat als later nu is” . Indrukwekkende videobeelden versterken de sfeer van de liedjes en nemen u mee op een nostalgische reis vol herinneringen. De teksten van de liedjes brengen u terug naar uw jeugd, naar droevige en vrolijke momenten. Precies zoals het leven is. Zanger Marcel Mulders blikt terug en hoopt vooral zijn publiek te verblijden met hoop, troost, kracht en een lach en een positieve kijk op de toekomst. Hij wordt begeleid door een gitarist, toetsenist, bassist en drummer/percussionist. Marcel, Erik, Wikke, Joris en Stephan zijn ervaren muzikanten die met “Puur de Nijs” de grootsheid laten zien van rasartiest Rob De Nijs met een imposante carrière van ruim 60 jaar. Een 5 mans formatie op Vocals /Gitaar/Contrabas/Toetsen/Percussie. Een pluspunt voor de show is om videobeelden te laten projecteren. Dit betreft 7 videoclips( voor 7 liedjes) die speciaal zijn gemaakt voor deze voorstelling. De voorstelling kent 2 sets van ca. 55 minuten ; totaal ca 110 min.
Shows:
 • PUUR DE NIJSVanaf2000
Genres
Eighties / 80´sFeestLevenslied / volksNineties / 90`sPopSeventies / 70`sTop 40Tribute

Videos
Foto's
 • Men on the moon
  Men on the moon

  Op aanvraag Tributebands

  FeestRock
 • Zoden aan de Dijk
  Zoden aan de Dijk

  Vanaf1725 Tributebands

  BluesRock
 • U2Baby
  U2Baby

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute

PUUR DE NIJS boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is PUUR DE NIJS beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat PUUR DE NIJS liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van PUUR DE NIJS wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je PUUR DE NIJS boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.