Search icon

Qmusic – Het Foute Uur

Qmusic – Het Foute Uur

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Elke dag 365 dagen per jaar zet Qmusic de luisteraar centraal. Q wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven! You make us Q! Dat realiseren wij ons elke minuut van de dag. Datzelfde geldt voor Qmusic Het Foute Uur. Heerlijk met je vrienden meezingen met die foute, maar oh zo gezellige hits! En net als je denkt dat het niet fouter kan doen wij er nog een schepje bovenop! Met een indrukwekkende lijst aan optredens ieder jaar en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte is Qmusic Het Foute Uur een echte publiekstrekker. Innovatief, vriendelijk, feestgarantie, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierin onze belangrijkste speerpunten. Het leukste uur van Nederland! READY TO PARTY?
Shows
Qmusic – Het Foute Uur
Qmusic – Het Foute Uur

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundFeestFout

Videos
 • Top 2000 DJ Tour
  Top 2000 DJ Tour

  Op aanvraag Radio

  AllroundInteractief / Op verzoek
 • Radio 10 drive-in Show
  Radio 10 drive-in Show

  Op aanvraag Radio

  AllroundDance Classics
 • BB Roadshow Drive-In Show
  BB Roadshow Drive-In Show

  Vanaf545 Allround

  AllroundApres-ski
Qmusic – Het Foute Uur boeken doe je zelf!
Radio boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Radio direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Qmusic – Het Foute Uur beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Radio boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Qmusic – Het Foute Uur liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Qmusic – Het Foute Uur wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Qmusic – Het Foute Uur boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Radio meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.