Search icon

Quinten van Hilten

Quinten van Hilten

DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Sinds 2010 actief als all-round DJ! Veel ervaring mogen opdoen in beachclubs, discotheken, tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, recepties of in de Horeca. Werkzaam als radio-dj bij Simone FM en voorheen volgde ik de Talpa Radio Campus (Radio 538, Radio 10, Sky Radio & Veronica). In 2 jaar tijd heb ik mijn kennis omtrent 'audio' sterk kunnen vergroten! Of het nou gaat om het presenteren van een radio programma, het produceren van een promotie video / audio of de crowd helemaal gek te krijgen tijdens een dik feest!
Shows:
 • Quinten van HiltenVanaf300
Genres
AchtergrondmuziekAllroundDanceDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestFoutFunkHipHopHouseNineties / 90`sNu-discoPopTop 40UrbanZeroes / oo`s

Videos
Foto's
 • Dj Rieg
  Dj Rieg

  Vanaf550 Allround DJ's

  Dance ClassicsDisco
 • Hans Travolta
  Hans Travolta

  Op aanvraag Allround DJ's

  Eighties / 80´sSeventies / 70`s
 • DJ Matte Frazzie
  DJ Matte Frazzie

  Vanaf495 Allround DJ's

  Apres-skiFeest

Quinten van Hilten boeken doe je zelf!

Allround DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Allround DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Quinten van Hilten beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Allround DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Quinten van Hilten liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Quinten van Hilten wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Quinten van Hilten boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.