Search icon

Rachel Kramer

Rachel Kramer

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Rachel is de zangeres die bij het grote publiek bekend is geworden door het tv-programma Starmaker. Ze maakte onderdeel uit van de band K-otic die uit Starmaker is voortgevloeid. Ze was tevens finaliste bij het talentenjachtprogramma X Factor 2009. Rachel heeft ondertussen niet stil gezeten. Ze heeft onder andere opgetreden voor “538 voor Warchild” en ze gaf een live optreden op de radio bij SLAM FM. De afgelopen tijd is Rachel bezig geweest met haar nieuwe album. Ze is samen met de Amerikaanse producer The Nasser en andere internationale producers de studio ingedoken om een internationaal dance album op te nemen. In 2016 deed Rachel mee aan The Voice of Holland.
Shows:
 • Rachel KramerPrijs op aanvraag
Genres
DancePop

Videos
 • Ricky Koole
  Ricky Koole

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundTop 40
 • Katell
  Katell

  Op aanvraag Zangeressen

  Levenslied / volksPop
 • Anita Doth – Queen of Dance
  Anita Doth – Queen of Dance

  Vanaf3950 Zangeressen

  DanceFeest

Rachel Kramer boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rachel Kramer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rachel Kramer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rachel Kramer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rachel Kramer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.