Search icon

Radio JND Roadshow

Radio JND Roadshow

Drive-in shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Radio JND - Feel the Music!
Radio JND is een Eindhovens radiostation, Ze komen met een volledig verzorgde avondvullende show van 5 uur lang! Radio JND komt naar je toe met een 5 uur durende roadshow vol live muziek, leuke gadgets en Showeroke (Je zingt mee met de originele muziek!). Tijdens de show komen al je favoriete feestnummers voorbij. De gezelligste muziekmix van vroeger tot nu. In de roadshow wordt een dj bijgestaan door drie artiesten en een presentator. Dat zorgt gegarandeerd voor een avond vol verrassingen. Met onder andere Showeroke (karaoke, maar dan onder de douche), een confetti kanon en de leukste give-aways zetten zij iedere tent, plein en kroeg volledig op zijn kop. Er is ook altijd een Radio JND fotograaf aanwezig. Uw gasten kunnen op de foto en deze foto’s worden online gepubliceerd, zodat u er ook gebruik van kan maken. De show is ook volledig op maat te maken en is volledig inclusief licht, geluid en decor. De Radio JND Roadshow bestaat uit 3 artiesten, een presentator, een fotograaf en een DJ. De show is ook mogelijk met 1 Artiest & een DJ.
Shows:
 • Radio JND RoadshowVanaf1750
Genres
Eighties / 80´sLevenslied / volksNineties / 90`sPopRockSeventies / 70`sSixties / 60`sZeroes / oo`s

Videos
 • Qmusic The Party – 4 uur Fout
  Qmusic The Party – 4 uur Fout

  Op aanvraag Radio

  FeestFout
 • 90’s Music & Video Tour
  90’s Music & Video Tour

  Op aanvraag Drive-in shows

  FeestNineties / 90`s
 • Radio Veronica Goes 90’s
  Radio Veronica Goes 90’s

  Op aanvraag Radio

  AllroundFeest

Radio JND Roadshow boeken doe je zelf!

Radio zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Radio direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Radio JND Roadshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Radio boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Radio JND Roadshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Radio JND Roadshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Radio JND Roadshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.