Search icon

Rawönes

Rawönes

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
tribute to the Ramones 1-2-3-4 punkrock ! Vol verdriet zagen sommige die-hard Ramones-fans 75% van hun helden naar de eeuwigheid verdwijnen. Deze fans, later verenigd in de band: THE RAWÖNES, konden het verlies van hun favoriete band niet verdragen en besloten hen in leven te houden door een tributeband op te richten. THE RAMONES, opgericht in Queens, New York in 1974, waren niet meer dan een stelletje hang-around jongens gewikkeld in leren jassen, snuivend aan lijm en hun tijd verkwistend aan het luisteren naar de Beatles… Al snel werden ze synoniem voor punkrock ! Hoewel zij niet de beste muzikanten waren, veranderden ze rock'n'roll grondig en waren ze uiterst creatief met hun beperkte capaciteiten. Motörhead, Pearl jam, The Foo fighters, Green Day en nog veel meer moeten zeker bekennen dat ze inspiratie vonden in hun muziek.
Shows:
 • tribute to the ramonesVanaf1200
Genres
MetalPunkTribute

Videos
Foto's
 • Just Whitney
  Just Whitney

  Op aanvraag Tributebands

  PopTribute
 • Bon Giovi
  Bon Giovi

  Vanaf4500 Tributebands

  Rock
 • Killer Queen
  Killer Queen

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute

Rawönes boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rawönes beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rawönes liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rawönes wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rawönes boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.