Search icon

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld

Sporters
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Raymond van Barneveld (Den Haag, 1967) is Nederlands meest succesvolle darter aller tijden. Hij heeft inmiddels maar liefst 7 ´wereldtitels´ op zijn naam staan. Van gewone volksjongen tot nationale superheld. Door het winnen van deze titel, en de daaraan gekoppelde media-aandacht, kan Raymond, als eerste continentaal Europese speler, vanaf dit moment als professioneel dartsspeler door het leven gaan. ´The Embassy´ wordt een begrip in Nederland en als Raymond in ´99 opnieuw wint, breekt de gekte rond zijn persoon in nog heviger mate los. Maar liefst 5 miljoen Nederlanders zien de finale op tv, Raymond wordt ereburger van Den Haag en hij ontvangt uit handen van Hare Majesteit Koningin Beatrix een ridderorde. Als Raymond medio ’99 zijn enkel blesseert, breken er spannende tijden aan. Is Raymond op tijd fit voor het WK in Zuid Afrika? Ook hier toont Raymond zijn doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit. Op de dag van vertrek wordt het gips van zijn been gehaald en reist Raymond met de Nederlandse selectie naar Durban. Twee dagen later prolongeert hij de titel waar het twee jaar eerder allemaal mee begon. Over karakter gesproken! Buiten het spelen van toernooien vult Raymond zijn agenda met het geven van dartsdemonstraties op beurzen, tijdens bedrijfsfeesten en bij diverse andere gelegenheden. Ook geeft Raymond masterclasses en clinics, waar op een interactieve manier het bedrijfsleven en topsport met elkaar in verband worden gebracht. Al vanaf het begin van zijn dartscarrière blijkt Raymond over een uitzonderlijk talent te beschikken. Dit talent brengt hem in 1991 voor de eerste maal naar ´The Embassy´, het Mekka voor elke dartsspeler. Verliest hij in ´91 nog in de eerste ronde, in ´93 bereikt Raymond de laatste 16 en in ´95 is hij als runner up dicht bij de overwinning. Deze tweede plaats is voor Raymond het moment dat hij het zeker weet. Hij zal die titel gaan winnen! In ´97 begint Raymond aan een ongekende zegereeks. In nog geen half jaar tijd wint hij de officiële wereldtitel in Perth (Australië), het WK koppels (met Roland Scholten)bij de PDC en in januari ´98 The Embassy World Professional Darts Championships. Raymond´s naam is definitief gevestigd.
Shows
Raymond van Barneveld
Raymond van Barneveld

Vanaf3750


Videos
 • Jan Douwe Kroeske
  Jan Douwe Kroeske

  Vanaf3000 Presentatoren

 • ImproBattle Show
  ImproBattle Show

  Vanaf1415 Presentatoren

 • Frank Bouman van Veen
  Frank Bouman van Veen

  Op aanvraag Presentatoren

Raymond van Barneveld boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Raymond van Barneveld online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Raymond van Barneveld net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Sporters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Sporters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Raymond van Barneveld beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Sporters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Raymond van Barneveld liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Raymond van Barneveld wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Raymond van Barneveld boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Sporters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.