Search icon

Razende Reporters

Razende Reporters

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Boek nu de Razende Reporters voor jouw event! Perfect voor uw bedrijfsevent, bruiloft of ander evenement. Kijk hem tijdens het event iedereen interviewen en vragens tellen en enkele dagen later krijgt u al een bijzonder magazine over uw eigen event. De razende reporter jaagt op het nieuws. Niets ontsnapt aan zijn aandacht. Hij heeft oog voor spannende details en legt het vast: in woord en in beeld. De razende reporter ontvangt uw gasten, treedt op als ceremoniemeester en brengt hilariteit met zijn bruisende korte interviews onder uw gasten. De resultaten daarvan ziet u enkele dagen later al in een speciale uitgave van Hot News, geheel gevuld met het laatste nieuws, komische onthullingen en boordevol foto’s van uw event. Een geweldige herinnering voor iedereen die er bij was. Vers van de pers! De Razende Reporters spelen verschillende sets in ongeveer 5 uur.
Shows
Razende Reporters
Razende Reporters

Vanaf1995


 • Pauwen
  Pauwen

  Vanaf1100 Animatie acts

 • Montmartre live
  Montmartre live

  Vanaf525 Animatie acts

 • Lentekoningin
  Lentekoningin

  Vanaf400 Animatie acts

Razende Reporters boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Razende Reporters beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Razende Reporters liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Razende Reporters wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Razende Reporters boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.