Search icon

Soundcloud
RE-LOAD

RE-LOAD

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Dwars door de geluidsbarrière blaast RE-LOAD door je trommelvlies met een explosie van pure energie. Maak je op voor een gewaagde smoothie waar klassiekers en hedendaagse hits elkaar vermengen en op je worden afgevuurd met een kanonschot van beukende gitaren. Ruim 10 jaar lang beukt het uiterst muzikale vijftal dwars door menig feesttent en festival en laat het een spoor van lege bierbekers- en traytjes achter. Zet je schrap en ‘Be Prepared to get Reloaded’!
Shows:
 • Drie sets met inprikPrijs op aanvraag
 • Twee sets met inprikPrijs op aanvraag
 • Twee of drie sets met complete techniekPrijs op aanvraag
Genres
AllroundEighties / 80´sNineties / 90`sPopRapRockRock & RollSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40Zeroes / oo`s

Videos
Foto's
 • Feeling
  Feeling

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundTop 40
 • Too Hot to Handle Band
  Too Hot to Handle Band

  Vanaf3995 Coverbands

  DanceDisco
 • Double XL
  Double XL

  Vanaf1500 Coverbands

  AllroundFeest

RE-LOAD boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is RE-LOAD beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat RE-LOAD liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van RE-LOAD wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je RE-LOAD boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.