Search icon

Ready 2 Go

Ready 2 Go

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ready2Go is een veelzijdige en krachtige band die hun sporen in het commerciële bandcircuit reeds verdiend hebben. De zeer ervaren leden zetten een compleet nieuwe show neer die bestaat uit verschillende muziekstijlen. Voor ieder wat wils dus!! Of je nu houdt van Rock, Pop, Dance, Latin of Nederlandstalige feest muziek, alles komt voorbij in een avondvullend programma. Door het zeer uitgebreide repertoire kan deze band zich gemakkelijk aanpassen en elke avond succesvol laten verlopen. Ook een avond op maat kan gemaakt worden. Ready2go biedt naast live muziek ook zeer veel mogelijkheden op gebied van licht en geluid, zodat het een spetterend geheel wordt op het podium. Improvisatie en interactie is voor deze formatie heel belangrijk zodat elke show weer anders is.
Shows:
 • Ready 2 GoVanaf1995
Genres
AllroundDance ClassicsDiscoEighties / 80´sFeestInstrumentaalLatinLevenslied / volksNineties / 90`sPopRockSeventies / 70`sTop 40Zeroes / oo`s

Videos
 • Cookies and Cream
  Cookies and Cream

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance
 • Three O Four
  Three O Four

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance
 • Kort & Klein
  Kort & Klein

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundEighties / 80´s

Ready 2 Go boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ready 2 Go beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ready 2 Go liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ready 2 Go wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ready 2 Go boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.