Search icon

RECRAH

RECRAH

DJ's
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

RECRAH SHOW:

Hoe ziet de act er uit:

In de set wordt er opgebouwd naar een hoogtepunt. De set zal energiek, maar wel wat rustiger beginnen, en eindigen met de beste BANGERS waar je niet anders dan los op kan gaan! De muziek die wordt gedraaid staan allemaal in het teken van goede Vibes! Deze combi geeft een snikhete sfeer aan de show. 

Tijdens de act zal RECRAH regelmatig het publiek "op hypen" door gebruik te maken van de microfoon.


RECRAH, Tech House of Peak Time Techno Show:

Hoe ziet de act er uit:

RECRAH komt jou event verzorgen van Tech House of Peak Time Techno -Tracks. Deze dansbare genres zijn altijd een hit op ieder festival of feest en RECRAH speelt zich in op de actuele nummers.Vereisten van de shows:

- De show van RECRAH bestaat minimaal uit 45 minuten en maximaal 2 uur

- Voor eventuele aankondigingen, kan er RECRAH worden gebruikt, geen DJ RECRAH

- Als u een aanvraag hebt gedaan voor een boeking, dan zult u de rider van RECRA...

Shows
RECRAH
RECRAH

Vanaf245

RECRAH, Tech House of Peak Time Techno Show
RECRAH, Tech House of Peak Time Techno Show

Vanaf280

Genres
HouseProgressive houseTechnoTranceDance

Foto's
 • Burak Yeter
  Burak Yeter

  Op aanvraag House DJ's

  DanceElektro
 • Funkl & Berg
  Funkl & Berg

  Vanaf250 House DJ's

  DiscoElectro House
 • Joe Bailar - DJ met trompet
  Joe Bailar - DJ met trompet

  Vanaf300 House DJ's

  BluesHouse
RECRAH boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct RECRAH online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van RECRAH net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

House DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is RECRAH beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat RECRAH liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van RECRAH wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je RECRAH boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

House DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.