Search icon

Remco van Veld

Remco van Veld

Artiesten
Nederlands
Covers
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Remco van Veld, is geboren op 20 maart in Utrecht en nu wonende in Culemborg, hij is al heel vroeg begonnen met optreden in het land,(vanaf zijn 16de) in het begin zong hij nummers van Cliff Richard en André Hazes. Later groeide dat uit tot alleen maar Nederlandstalig en ook veel après-ski. Tegenwoordig zijn het veelal eigen Nederlandstalige pop songs afgewisseld met covers. In de loop van de jaren heeft Remco veel dingen gedaan, tv werk, inzingen van koortjes voor bands en jingles voor radiostations. Het schrijven van zijn eigen nummers gaat hem goed af en Remco brengt zijn nummers uit onder zijn eigen label Remco van Veld produkties. Remco is een natuurtalent. Een gewone jongen, zonder sterallures. En daarom zo dicht bij mensen. Op het podium gedraagt Remco zich entertainer Remco is er voor zijn publiek!
Shows:
 • Remco van VeldVanaf650
Genres
Apres-skiFeestInteractief / Op verzoekLevenslied / volksPop

Videos
Foto's
 • Dony (X-Factor)
  Dony (X-Factor)

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
 • Danilo Kuiters
  Danilo Kuiters

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Le Prince
  Le Prince

  Op aanvraag Zangers

  FeestRap

Remco van Veld boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Remco van Veld beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Remco van Veld liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Remco van Veld wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Remco van Veld boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.