Search icon

Remy Vesta

Remy Vesta

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De 38-jarige zanger uit de Lier is nu een aantal jaar bezig met zingen en treed regelmatig op in het land. Zo heeft hij een optreden gegevens tijdens grote evenementen zoals de Wielerronde van Maasland en tijdens Koningsdag. Zingen en het entertainen van mensen is zijn grote passie. Vorig jaar ging Remy’s grote droom in vervulling toen zijn eerste single genaamd ‘Moeder’s favoriete hit’ werd gelanceerd. Remy is klaar om zijn nieuwe single in het land ten gehore te brengen. Met veel energie staat Remy op het podium en vertolkt het Nederlandstalige lied. Hij maakt van elk optreden een feest!
Shows
Remy Vesta
Remy Vesta

Prijs op aanvraag

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Ed Sheeran Experience
  Ed Sheeran Experience

  Op aanvraag Zangers

  Tribute
 • Dario
  Dario

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
 • Lou Bega
  Lou Bega

  Op aanvraag Zangers

  FeestFout
Remy Vesta boeken doe je zelf!
Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Remy Vesta beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Remy Vesta liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Remy Vesta wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Remy Vesta boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.