Search icon

Rene Karst

Rene Karst

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
René Karst is een zanger met een fris, eigen geluid wat hij zelf omschrijft als "Feestpop". Grote hits scoorde hij met singles als Atje Voor De Sfeer, Liever Te Dik In De Kist en Supergave Tijd. Karst heeft met Duo Karst een gouden plaat op zijn naam staan en zijn muzikale carrière leverde hem in 2008 de eretitel “Hoogevener van het jaar” op. In 2008 kwam de single Ik wil zo graag weer 20 zijn uit. In 2009 kwam zijn single Nooit om de liefde huilen uit, gevolgd door de singles Naar jou, Op de tafel dansen, Wat een feest en met kerst het duet met Marlous Ik wil een kerstboom versieren met jou uit 2010. In 2011 Karst zijn nieuwe single De deur van de kroeg uit, als voorloper op zijn tweede album Hellup dat op 3 juni 2011 verscheen. In 2012 bracht Rene Karst twee verschillende singles uit genaamd ‘Nog steeds niet klaar met jou’ en ‘Morgen wel…’. Anno 2013 brengt Rene Karst de het nummer ‘Kruipen door de supermarkt uit. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 10 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten. Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Laat Ze Maar Zien’ en dé hit van 2019 ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 is hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai. Zijn optredens worden ondertussen steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten.
Shows:
 • Rene KarstVanaf2595
Genres
CarnavalFoutLevenslied / volksPop

Videos
 • Tim Douwsma
  Tim Douwsma

  Vanaf1995 Zangers

  Levenslied / volks
 • Jan Smit
  Jan Smit

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Rene Froger
  Rene Froger

  Vanaf11500 Zangers

  FeestFout

Rene Karst boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rene Karst beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rene Karst liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rene Karst wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rene Karst boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.