Search icon

René van Beeten (André Hazes imitator)

René van Beeten (André Hazes imitator)

Artiesten
Nederlands
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
René van Beeten is als André Hazes imitator de beste keuze voor een echte live beleving van Nederlands grootste volkszanger. Met pure passie en liefde voor het repertoire zingt René recht uit zijn hart de mooiste nummers van André Hazes sr. Je geniet van het echte Amsterdamse accent van deze geboren en getogen Amsterdammer. Deze volkszanger weet als geen ander hoe hij het uitgebreide Hazes repertoire moet zingen. De vlieger, zij gelooft in mij, een beetje verliefd mogen natuurlijk niet ontbreken op jouw feest of evenement!
Shows:
 • René van Beeten (André Hazes imitator)Vanaf995
Genres
Levenslied / volksTribute

Videos
Foto's
 • Dennis van Aarssen
  Dennis van Aarssen

  Op aanvraag Zangers

  JazzPop
 • Tony Christie
  Tony Christie

  Op aanvraag Zangers

  PopSeventies / 70`s
 • John de Bever
  John de Bever

  Op aanvraag Zangers

  FeestFout

René van Beeten (André Hazes imitator) boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is René van Beeten (André Hazes imitator) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat René van Beeten (André Hazes imitator) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van René van Beeten (André Hazes imitator) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je René van Beeten (André Hazes imitator) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.