Search icon

Renee Acda JCC (Tenor sax)

Renee Acda JCC (Tenor sax)

Muzikanten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Renee Acda bespeelt zijn grote liefde, de Tenorsaxofoon, met veel passie. Met zijn vele ervaring is hij een aanwinst op elk evenement. Met Renee Acda is het altijd feest. Met een drive om het mensen naar hun zin te maken is hij flexibel inzetbaar. Is het bij de binnenkomst van gasten tijdens een diner of bruiloft of het is een opzwepende intermezzo op het podium. In alle gevallen weet Renee het publiek te bevangen waar de muziek vanuit de tenen komt. De genoemde prijs is een indicatie. Deze is gebaseerd op 4 acts van circa 10 minuten. Heeft u andere wensen? Laat dit vooral weten in de aanvraag! Op zijn 15e jaar kwam Renee bij fanfare EMM in Capelle a/d IJssel waar hij startte op een sopraansax. Vervolgens studeerde hij bij o.a Ben Vraudeunt, Ferdi Schukking, Don Braden en vele, vele andere. Vanaf die tijd heeft Renee altijd tenor gespeeld. Door Frans Friederich (trompettist) werd hij gauw betrokken bij zijn eerste band. Andere bands volgden, met onder andere de Foreign Bodies. (optredens voor zowel KRO, VARA en VPRO). Renee speelt zowel Jazz, Salsa, Pop, Dance, Swing, Rhythm and Blues, Rock & Roll, Honken, Barwalken, Lounche, enz.
Shows
Renee Acda JCC (Tenor sax)
Renee Acda JCC (Tenor sax)

Vanaf350

Genres
AllroundBluesDanceJazzPopRock & RollSalsa

 • Miguel Sucasas JCC (Saxofonist)
  Miguel Sucasas JCC (Saxofonist)

  Vanaf350 Saxofonisten

  Jazz
 • Sax and Tracks / Sax DJ solo
  Sax and Tracks / Sax DJ solo

  Vanaf495 Saxofonisten

  Jazz
 • Gerrit Christiaens
  Gerrit Christiaens

  Vanaf595 Gitaristen

  AllroundBlues
Renee Acda JCC (Tenor sax) boeken doe je zelf!
Saxofonisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Saxofonisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Renee Acda JCC (Tenor sax) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Saxofonisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Renee Acda JCC (Tenor sax) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Renee Acda JCC (Tenor sax) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Renee Acda JCC (Tenor sax) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Saxofonisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.