Search icon

Renzo Kazàn – The Magic man

Renzo Kazàn – The Magic man

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Spaans
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Nadat hij 27 jaar lang als illusionist de wereld heeft rondgereisd, focust Renzo Kazàn zich nu volledig op zijn solo-optredens. Met zijn close-up en stand-up magic levert hij een betoverende bijdrage aan exclusieve feesten en events. Vraag naar de mogelijkheden op maat.
Shows:
 • Close-up Magic: 60 min walk aroundPrijs op aanvraag
 • Stand-up Magic: 25 min on stagePrijs op aanvraag

Videos
 • Marc Woods MiNDHACKER
  Marc Woods MiNDHACKER

  Vanaf895 Illusionisten

 • Hayashi
  Hayashi

  Vanaf2750 Illusionisten

 • Winfried Master Illustionist
  Winfried Master Illustionist

  Op aanvraag Illusionisten

Renzo Kazàn – The Magic man boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Renzo Kazàn – The Magic man beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Renzo Kazàn – The Magic man liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Renzo Kazàn – The Magic man wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Renzo Kazàn – The Magic man boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.