Search icon

Rias Baarda - Solo Bowie

Rias Baarda - Solo Bowie

Artiesten
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Rias Baarda is een begenadigd vertolker van het oeuvre van David Bowie. Met zijn tribute band St★rman NL (ook hier te vinden!) stond hij reeds op de podia van Paaspop en de Gentse Feesten en doet hij mee aan het tweede seizoen van het SBS6 programma Battle Of The Tribute Bands! Tevens was Rias leadvocalist bij Het Bowie Concert, een grootse theatervoorstelling in oa AFAS en Ahoy die van september tot begin november 2022 te zien was. Maar solo is hij dus ook te boeken, tijdens de winter van 2021/2022 begon hij huiskamerconcerten te geven die na verloop van tijd steeds drukker bezocht werden. Gewapend met zijn akoestisch gitaar en warme stem staat hij garant voor een mooie set Bowie classics en parels uit de diepzee!
Shows:
 • Solo BowiePrijs op aanvraag
Genres
Tribute

Videos
Foto's
 • Donald (Joe Cocker imitator)
  Donald (Joe Cocker imitator)

  Vanaf795 Zangers

  AllroundEighties / 80´s
 • Hans Freie
  Hans Freie

  Op aanvraag Zangers

  InstrumentaalInteractief / Op verzoek
 • Queen Forever Tribute
  Queen Forever Tribute

  Vanaf1395 Zangers

  AllroundEighties / 80´s

Rias Baarda - Solo Bowie boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rias Baarda - Solo Bowie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rias Baarda - Solo Bowie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rias Baarda - Solo Bowie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rias Baarda - Solo Bowie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.