Search icon

Ricky Koole

Ricky Koole

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ricky Koole (Delft, 11-09-1972) is actrice en zangeres. In 1995 studeerde zij af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Sindsdien speelt ze in verschillende theatervoorstellingen en films. Ze maakt eigen muziektheater voorstellingen en bracht vijf cd’s uit: ‘Wind om het huis’ (11), ‘To the heartland’ (’10), ‘Harmonium Live'(’09), ‘Ricky Koole’ (’07) en ‘Who’s Suzy?’ (’04). Ze werd verschillende malen genomineerd voor prijzen als het Gouden Kalf (voor haar rollen in Sonny Boy, Lek, De Jurk, Ochtendzwemmers en De Kersenpluk). Ze speelde afgelopen jaren de vrouwelijke hoofdrol in de Speelfilm Sonny Boy, één van de hoofdrollen in Verborgen Gebreken (Noor Rademaker), een NET5 drama-serie. Ze maakte samen met Leo Blokhuis de muziekvoorstellingen Harmonium, Laagland en Buitenstaanders. Samen brachten ze daarbij verzamelcd’s uit. En ze maakte met haar band een solo-voorstelling ‘Rain steam and speed..
Shows
Ricky Koole
Ricky Koole

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundTop 40

Videos
 • Astrid Elisa
  Astrid Elisa

  Vanaf795 Zangeressen

  Levenslied / volks
 • Laura Vlasblom
  Laura Vlasblom

  Vanaf1750 Zangeressen

  AllroundCeremonie
 • Esmée Denters
  Esmée Denters

  Vanaf2975 Zangeressen

  Pop
Ricky Koole boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ricky Koole beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ricky Koole liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ricky Koole wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ricky Koole boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.