Search icon

Right Said Fred

Right Said Fred

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Right Said Fred is een Britse popgroep, die in de begin jaren '90 met 'I'm Too Sexy' en 'Don't Talk Just Kiss' twee grote hits scoort. Right Said Fred dankt zijn naam aan de gelijknamige (Britse) hitsingle van Bernard Cribbins uit 1962. De groep bestaat uit de (kale/kaalgeschoren) broers Richard en Fred Fairbrass en Rob Manzoli. De broers Fairbrasse werken in een sportschool en laten zich in 1991 inspireren door de spiernekken daar. Ze nemen het nummer 'I'm Too Sexy' op professionele manier op. De platenmaatschappijen zijn niet echt geïnteresseerd, maar een klein label ziet er wel brood in. BBC Radio 1 is gelijk wild enthousiast over 'I'm Too Sexy'. De single haalt in Nederland de Top 20. In Engeland en de Verenigde Staten voert het liedje-met-de-knipoog een aantal weken de hitlijsten aan. 'Don't Talk Just Kiss' en 'Deeply Dipply' halen beide de Top 10 in Nederland en ook het album Up ('92) wordt een succes. Sex & Travel uit 1993 levert weer een hitsingle op en wel 'These Simple Things/Daydream'. Het laatste hitje van Right Said Fred in ons land is 'Blumped'. Het album Smashing! (1996) gaat aan de aandacht voorbij. En ook voor Fredhead uit 2001 loopt Nederland niet warm. De Engelse spierbundels treden nog veel op in het Duitse feesten- en partijencircuit.
Shows:
 • Right Said FredPrijs op aanvraag
Genres
DanceFoutNineties / 90`sPop

Videos
 • Alcazar
  Alcazar

  Op aanvraag Zanggroepen

  DanceDisco
 • Lekkertrio.nl
  Lekkertrio.nl

  Op aanvraag Zanggroepen

  AllroundApres-ski
 • Marianne Weber & John de Bever
  Marianne Weber & John de Bever

  Op aanvraag Zanggroepen

  CeremonieFeest

Right Said Fred boeken doe je zelf!

Zanggroepen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zanggroepen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Right Said Fred beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zanggroepen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Right Said Fred liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Right Said Fred wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Right Said Fred boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.