Search icon

Riverside Trio

Riverside Trio

Muzikanten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Stijlvol, swingend en sfeerbepalend, dat zijn enkele kenmerkende eigenschappen van het Riverside Trio. Deze drie professionele musici spelen een prettige mix van jazz, latin en pop repertoire die zoveel mogelijk wordt afgestemd op uw wensen en de omstandigheden. Of het nu gaat om een receptie, een feest of een (bedrijfs)evenement: de aangename muziek van het Riverside Trio kan voor elk van deze gelegenheden een belangrijke toegevoegde waarde zijn. Onze bezetting van saxofoon, gitaar en contrabas heeft als voordeel dat wij tijdens een optreden in staat zijn om binnen 10-15 min. van locatie te veranderen. Bovendien kan het volumeniveau altijd goed worden aangepast aan de omstandigheden. Als aantrekkelijke extra optie kan eventueel onze zangeres Irene Mardi aan de bezetting worden toegevoegd. Bekende nummers als I Heard It Through The Grapevine (Marvin Gaye) en If I Ain’t Got You (Alicia Keys) steken wij in een fris nieuw jasje, maar ook zwoele bossa nova’s of swingende up-tempo nummers spelen wij graag voor u!
Shows
Riverside Trio
Riverside Trio

Vanaf900

Genres
JazzLatinPop

 • Merry Jazzmas trio
  Merry Jazzmas trio

  Op aanvraag Trio's

 • Jazzwise
  Jazzwise

  Vanaf725 Trio's

  AchtergrondmuziekJazz
 • Monique on Sax
  Monique on Sax

  Vanaf395 Saxofonisten

  CeremonieDance
Riverside Trio boeken doe je zelf!
Trio's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trio's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Riverside Trio beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trio's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Riverside Trio liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Riverside Trio wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Riverside Trio boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trio's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.