Search icon

Rob en Emiel Magisch cabaret

Rob en Emiel Magisch cabaret

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een geweldige peptalk met cabaret, magic en mentalisme Dit is de perfecte combinatie voor op jouw evenement. De ene na de ander show van Rob en Emiel verschijnt op de televisie. Alle leeftijden, rangen en standen zijn overtuigd van hun klasse en leren “anders te kijken” na het bijwonen van een sessie van Rob en Emiel. De heren weten hun publiek te boeien met een sterk inhoudelijk verhaal, diverse trucs en hun uitleg over operational blindness (blinde vlekken). Hun grootste troef? Een flinke portie aaibaarheid, oprechtheid en een doel: laten zien dat alles mogelijk is. Als je er veel tijd, passie en energie in steekt. Díe les voor het leven willen Rob en Emiel aan werkend Nederland meegeven. De combinatie van de commerciële achtergrond van Rob (als succesvol ondernemer in diverse branches) en kritische kijk van Emiel (hij is waarnemingsspecialist en heeft tips en tools om bedrijfsblindheid op te sporen) maakt dit duo uniek in wie ze zijn, wat ze doen en de boodschap die ze willen brengen. Ze doen dat met humor en overtuigingskracht. Hun peptalks zijn een onovertroffen combinatie van een sterk inhoudelijk verhaal, cabaret, magic en mentalisme. In een wervelende spectaculaire lecture/show vol interactie, verwondering en heel veel humor laten Rob en Emiel uw medewerkers zien en ervaren dat alles mogelijk is. ALLES! … Onderwerpen: - Bedrijfsblindheid - Communicatie - Bewustwording - Out of de box (leren) denken - Niets is onmogelijk - “Van je klanten FANS maken” - Effectiever (computer) werk, voor dummies. De klant over Rob en Emiel: ‘Geweldige combinatie van entertainment en tegelijk iets leerzaams!’ ‘De medewerkers waren enorm enthousiast, deden goed mee en hebben genoten’
Shows
Rob en Emiel Magisch cabaret
Rob en Emiel Magisch cabaret

Prijs op aanvraag


Videos
 • Jeroen van Koningsbrugge
  Jeroen van Koningsbrugge

  Op aanvraag Comedy acts

  AllroundFeest
 • Jandino Asporaat
  Jandino Asporaat

  Op aanvraag Comedy acts

 • The Presley Paranoia Freak Show
  The Presley Paranoia Freak Show

  Vanaf1250 Comedy acts

  Pop
Rob en Emiel Magisch cabaret boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Rob en Emiel Magisch cabaret online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Rob en Emiel Magisch cabaret net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Comedy acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedy acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rob en Emiel Magisch cabaret beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedy acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rob en Emiel Magisch cabaret liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rob en Emiel Magisch cabaret wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rob en Emiel Magisch cabaret boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedy acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.