Search icon

Robert Derksen - cabaretier

Robert Derksen - cabaretier

Comedians and cabaretiers
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een frisse combinatie van humor en diepgang.
Robert Derksen was als acteur meerdere keren op tv te zien, als side kick op de radio te horen en sinds 2001 te ervaren in het theater. Zijn cabaretshows zijn verhalend en persoonlijk. Hij is ontwapenend, heeft veel podiumuitstraling en combineert in zijn voorstellingen diepgang met veel humor.
Shows
Robert Derksen - cabaretier
Robert Derksen - cabaretier

Vanaf330


Videos
 • Martijn Oosterhuis
  Martijn Oosterhuis

  Vanaf1650 Comedians and cabaretiers

 • Gebroeders de Gier
  Gebroeders de Gier

  Vanaf2135 Comedians and cabaretiers

 • Sebastiaan Kieft - Spreker
  Sebastiaan Kieft - Spreker

  Vanaf826 Presentatoren

Robert Derksen - cabaretier boeken doe je zelf!
Comedians and cabaretiers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedians and cabaretiers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Robert Derksen - cabaretier beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedians and cabaretiers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Robert Derksen - cabaretier liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Robert Derksen - cabaretier wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Robert Derksen - cabaretier boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedians and cabaretiers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.