Search icon

Robert Kranenborg

Robert Kranenborg

Koks and Chefs
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Als u zijn hele loopbaan bekijkt, staat het als een paal boven water dat Robert Kranenborg een van de eerste Nederlandse chef-koks is die de moderne keuken in Nederland heeft geïntroduceerd. Hij heeft generaties koks van hoog niveau opgeleid en kan zich erop beroepen dat hij een van de belangrijkste aanjagers is geweest van de ware gastronomische wind die momenteel door Nederland waait.
“De taak van de kok begint waar het werk van de landbouwer ophoudt, een werkstuk van de natuur, goed en smaakvol koken met iets wat al heel mooi is”
Zijn jarenlange ervaring in de Franse keuken en de ligging van Le Cirque aan zee, inspireren Robert Kranenborg bij de samenstelling van de kaart. Kwalitatieve hoogstaande ingrediënten garanderen daarnaast de gastronomische klasse van Le Cirque. Na 17 jaar in vele Franse top-keukens te hebben gewerkt, keert Kranenborg in 1987 terug naar Nederland. De voormalige chef-kok van hotel-restaurant Corona, La Rive en Vossius opende op 19 april 2004 Restaurant Le Cirque in Scheveningen.
Shows
Robert Kranenborg
Robert Kranenborg

Prijs op aanvraag


Videos
 • Birgit Flüg
  Birgit Flüg

  Vanaf495 Koks and Chefs

 • Bianca Janssen
  Bianca Janssen

  Vanaf2750 Koks and Chefs

 • Picobello Party Catering
  Picobello Party Catering

  Vanaf1100 Cocktail-Baristas

Robert Kranenborg boeken doe je zelf!
Koks and Chefs boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks and Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Robert Kranenborg beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks and Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Robert Kranenborg liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Robert Kranenborg wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Robert Kranenborg boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Koks and Chefs meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.