Search icon

Robert ten Brink

Robert ten Brink

Presentatoren
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Robert studeerde aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam. Daarna begint hij als radio – dj bij de KRO. Ook is hij 10 jaar lang de stem van Sinterklaas in De Avondspits van Frits Spits. Met de quiz Cijfers en Letters maakt Robert de overstap naar de televisie. Na Cijfers en Letters gaat Robert door, hij gaat het Jeugdjournaal bij de NOS presenteren. Gevolgd door Superfan en Wereldwijs bij de VARA. De grote doorbraak van Robert komt met het Jeugdjournaal. En ook is hij de eerste presentator van het populaire spelprogramma Lingo. Dan volgt het uitermate succesvolle All You Need is Love (per aflevering 4 miljoen kijkers) en wordt hij hiermee de kenmerkende exponent van de Nederlandse emotie, tv. In 1999 presenteert Robert het spelprogramma Lotto Weekend Miljonairs. In 2006 maakt Robert een overstap naar RTL 4 waar hij Lotto Weekend Miljonairs blijft presenteren. Bij RTL 4 komen er veel nieuwe programma’s voor Robert, in november 2009 presenteerde hij de quiz Succes Verzekerd die eerder door Carlo Boszhard werd gepresenteerd. In 2010 kruipt Robert voor RTL4 in de rol van de goedheiligman voor het grote Club van Sinterklaas Feest. Daarnaast is Robert gastheer van het programma De Bachelor Curacao (750.000 kijkers). Ook heeft Robert dit jaar weer het succesvolle programma Hollands Got Talent (2,6 miljoen kijkers) gepresenteerd en praat hij het nieuwe programma Wie Trouwt Mijn Zoon aan elkaar. Binnenkort zullen de voorbereidingen voor de kersteditie van All You Need is Love (3 miljoen kijkers) van start gaan. En ook de zoektocht naar een nieuwe Bachelor is alweer van start, wat ook dit jaar gepresenteerd word door Robert. Robert ten Brink is al meer dan 25 jaar getrouwd met Roos en heeft vijf dochters. In 2003 komt zijn boek ‘De ideale vader bestaat niet’, met columns over zijn gezin uit. Ook is Robert sinds jaar en dag ambassadeur van het Ronald McDonald Kinderfonds.
Shows:
 • Robert ten BrinkPrijs op aanvraag

Videos
 • Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier
  Marcel Harmsen - bedrijfscabaretier

  Vanaf1885 Presentatoren

 • Marly van der Velden
  Marly van der Velden

  Op aanvraag Presentatoren

 • Giovanni Caminita
  Giovanni Caminita

  Vanaf2750 Presentatoren

Robert ten Brink boeken doe je zelf!

Presentatoren zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Robert ten Brink beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Robert ten Brink liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Robert ten Brink wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Robert ten Brink boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.