Search icon

Soundcloud
Robin El-Hage

Robin El-Hage

Muzikanten
Nederlands
Engels
Spaans
Overig
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op zoek naar sfeervolle achtergrondmuziek voor jouw evenement? Bent u op zoek naar een pianist voor sfeervolle achtergrondmuziek? Pianist Robin El-Hage verzorgt live muziek tijdens bruiloften, recepties, feesten, verjaardagen, diners en zakelijke bijeenkomsten. Met een repertoire van 6+ uur waarvan het overgrote deel uit het hoofd gespeeld, levert hij graag maatwerk. Robin (1992) is pianist en woonachtig in Haarlem. In 2016 rondde hij zijn bachelor cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Nadien is hij doorgegaan met specialiseren in de Argentijnse tango als pianist/arrangeur en heeft hier in 2018 zijn Master's graad in behaald. Robin arrangeert en geeft leiding aan het 7-koppige ensemble Septeto Camaleón, wat zich de romantische stijl van Los Astros del Tango (jaren 50) heeft eigen gemaakt. Daarnaast treedt hij op met R&G Tango Duo en Los Tangueros Clásicos. Sinds 2019 mag hij Grupo del Sur aan dit lijstje toevoegen. Naast zijn culturele activiteiten verzorgt hij solo, met veel plezier live muziek op maat voor verschillende gelegenheden. Daarbij wordt altijd flexibel ingespeeld op situaties en rekening gehouden met de wensen van de klant.
Shows:
 • Bruiloft PianistVanaf340
Genres
AchtergrondmuziekCeremonieJazzKlassiekLatinPopAllround

Videos
Foto's
 • Binkbeats
  Binkbeats

  Op aanvraag Pianisten

  HipHop
 • Adriaan Persons
  Adriaan Persons

  Op aanvraag Pianisten

  AllroundInstrumentaal
 • Het Comité Orkest
  Het Comité Orkest

  Vanaf1075 Orkesten

  PopTop 40

Robin El-Hage boeken doe je zelf!

Pianisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Pianisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Robin El-Hage beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Pianisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Robin El-Hage liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Robin El-Hage wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Robin El-Hage boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.