Search icon

Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)

Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)

Artiesten
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Rikki de Jong (gespeeld door Robin Martens) is een personage in Nederlands best bekeken serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Momenteel gaat het haar als zangeres voor de wind in het fictieve stadje Meerdijk: ze leeft het glitter & glamour leven van een popster, maar ontdekt ook de keerzijde van het succes. Rikki heeft inmiddels al drie singles op haar naam staan waarvan Waar Ben Jij zelfs de nummer 1 positie bereikte in maart. Het optreden van Rikki is een 20 minuten durende show met uiteraard haar eigen hits bekend uit de serie, en wordt aangevuld met bekende hits uit de Top 40. Daarnaast is ze beschikbaar voor een korte Meet & Greet. De rol van Popster Rikki wordt vertolkt door actrice Robin Martens. Na het behalen van haar VMBO diploma had Robin Martens de moeilijke taak te kiezen voor de Dans academie of de opleiding filmacteur aan het Mediacollege in Amsterdam. Voor dit laatste heeft zij uiteindelijk gekozen mede dankzij haar ervaring in Carry Slee’s boekverfilming Radeloos. Naast haar passies voor zang, dans en acteren doet Robin ook modellenwerk. Ze heeft onder andere modereportages gedaan voor de bladen “Fancy” en “Vriendin”. Robin is een groot, all-round, artistiek talent die haar talenten heel goed en serieus weet te gebruiken.
Shows
Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)
Robin Martens (Rikki de Jong - GTST)

Vanaf1995

Genres
AllroundDance ClassicsFeestPop

Videos
 • Janne Schra
  Janne Schra

  Op aanvraag Zangeressen

  JazzPop
 • Peggy Mays
  Peggy Mays

  Vanaf825 Zangeressen

  Levenslied / volksApres-ski
 • Linda Wagenmakers
  Linda Wagenmakers

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundCeremonie
Robin Martens (Rikki de Jong - GTST) boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Robin Martens (Rikki de Jong - GTST) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Robin Martens (Rikki de Jong - GTST) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Robin Martens (Rikki de Jong - GTST) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Robin Martens (Rikki de Jong - GTST) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.