Search icon

Rocky: de Muzikale Entertainer

Rocky: de Muzikale Entertainer

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Veelzijdig en Uniek. Muziek waar je van kunt genieten of lekker op los kunt gaan. Muziek dat iets met je doet. Dat is het streven van een 'Entertainer'. Met de grootste hits uit de afgelopen 70 jaar is er bijna voor ieder publiek het juiste vermaak. O.a. in categorieën van: - Country & Western - Rock 'n Roll - Raggae - Nederlandstalig en nog veel meer...... Zeer uniek is de inzetbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Met professionele begeleidingsbanden,gitaar -en zangapparatuur zonder eventueel gebruik van netstroom, heeft u ware entertainment op elke plek. Ook wanneer het akoustisch moet, is dat geen enkel probleem ! Zeer geschikt op evenementen als: Braderieën, Recepties, Winkelcentra, Verzorgingsinstellingen en allerlei andere binnen -en buitenactiviteiten. Voor 'Feesten en Partijen' is er de mogelijkheid voor groter apparatuur, en eventueel is in overleg ook 'Thema' kledij mogelijk.
Shows:
 • Muzikale Entertainer 1 set van 60 minutenVanaf325
 • Muzikale entertainer 2 sets van 45 minutenVanaf375
 • Muzikale entertainer 3 sets van 40 minutenVanaf400
 • Rocky: de Muzikale EntertainerVanaf425
Genres
AllroundCountryLevenslied / volksReggaeRock & Roll

Videos
Foto's
 • Jan van Est
  Jan van Est

  Vanaf1095 Zangers

  FeestFout
 • Sipke de Boer
  Sipke de Boer

  Op aanvraag Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Ramon Beense
  Ramon Beense

  Vanaf1500 Zangers

  AllroundFeest

Rocky: de Muzikale Entertainer boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rocky: de Muzikale Entertainer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rocky: de Muzikale Entertainer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rocky: de Muzikale Entertainer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rocky: de Muzikale Entertainer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.