Search icon

Rocky: de Muzikale Entertainer

Rocky: de Muzikale Entertainer

Artiesten
Nederlands
Engels
Duits
Covers
Beschikbaarheid opvragen


Veelzijdig en Uniek.


Muziek waar je van kunt genieten of lekker op los kunt gaan. Muziek dat iets met je doet. Dat is het streven van een 'Entertainer'. Met de grootste hits uit de afgelopen 70 jaar is er bijna voor ieder publiek het juiste vermaak. O.a. in categorieën van: - Country & Western - Rock 'n Roll - Raggae - Nederlandstalig en nog veel meer...... Zeer uniek is de inzetbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit.


Met professionele begeleidingsbanden,gitaar -en zangapparatuur zonder eventueel gebruik van netstroom, heeft u ware entertainment op elke plek.

Ook wanneer het akoestisch moet, is dat geen enkel probleem!


Zeer geschikt op evenementen als: Braderieën, Recepties, Winkelcentra, Verzorgingsinstellingen en allerlei andere binnen -en buitenactiviteiten.

Voor 'Feesten en Partijen' is er de mogelijkheid voor groter apparatuur, en eventueel is in overleg ook 'Thema' kledij mogelijk.


Shows
Muzikale Entertainer 1 set van 60 minuten
Muzikale Entertainer 1 set van 60 minuten

Vanaf325

Muzikale entertainer 3 sets van 40 minuten
Muzikale entertainer 3 sets van 40 minuten

Vanaf399

Muzikale entertainer 2 sets van 45 minuten
Muzikale entertainer 2 sets van 45 minuten

Vanaf450

Rocky: de Muzikale Entertainer
Rocky: de Muzikale Entertainer

Vanaf525

Genres
AllroundCountryLevenslied / volksReggaeRock & Roll

Videos
Foto's
 • René van Beeten (André Hazes imitator)
  René van Beeten (André Hazes imitator)

  Vanaf995 Zangers

  Levenslied / volksTribute
 • Kaj van der Voort
  Kaj van der Voort

  Vanaf1995 Zangers

  AllroundPop
 • Ruud Appelhof
  Ruud Appelhof

  Vanaf750 Zangers

  CarnavalLevenslied / volks
Rocky: de Muzikale Entertainer boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Rocky: de Muzikale Entertainer online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Rocky: de Muzikale Entertainer net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rocky: de Muzikale Entertainer beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rocky: de Muzikale Entertainer liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rocky: de Muzikale Entertainer wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rocky: de Muzikale Entertainer boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.