Search icon

Roept u maar!

Roept u maar!

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ze zijn er! Uw ultieme akoestisch trio is een feit: Roept U Maar! U bepaalt wat zij spelen, uit het hoofd en op verzoek, uw verzoek! Akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. U roept maar en onze akoestische avonturiers spelen het ter plekke voor u. Virtuoos en onversterkt komen zij krachtig uit de hoek met contrabas, akoestische gitaar en ritmedoos om al uw muzikale wensen te vervullen. Onze helden gaan terug naar de basis, ze verdienden hun sporen immers al lang en breed in de eredivisie bij de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Crazy Piano’s, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest en nog veel meer, teveel om hier op te noemen. Daarom roepen wij met gepaste trots: Dames en Heren, Roept U Maar!
Shows:
 • Roept u maar!Vanaf1675
Genres
AchtergrondmuziekAllroundInteractief / Op verzoek

Videos
 • Bony Marony Coverband
  Bony Marony Coverband

  Vanaf500 Coverbands

  Rock & Roll
 • Trendline Partyband
  Trendline Partyband

  Vanaf1295 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Bart & Alex
  Bart & Alex

  Vanaf995 Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround

Roept u maar! boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Roept u maar! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Roept u maar! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Roept u maar! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Roept u maar! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.