Search icon

Rogier Voormolen

Rogier Voormolen

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vanaf zijn 17e doet Rogier al mee aan vele talentenjachten en wordt ontdekt door niemand minder dan Michiel Eijsbouts. Hij biedt Rogier aan om in samenwerking met Thijs de Melker, producer van o.a. Kinderen voor Kinderen en voormalig band van De Raggende Manne zijn zangkwaliteiten verder uit te bouwen. Er worden enkele nummers voor Rogier geschreven. Vanaf dat moment gaat het erg snel met de carrière van Rogier. Hij wordt steeds vaker geboekt voor feesten en optredens op diverse grote podia. Zo stond hij in voorprogramma’s van o.a. Wolter Kroes, Jan Smit, Dario, Dries Roelvink, Lange Frans. In 2005 word Rogier gevraagd om als vaste huiszanger te zingen in het bekende café Peter Beense waar hij elk weekend de tent op z’n kop mag zetten. Na 5 mooie jaren besluit Rogier om te stoppen en zich te concentreren op de steeds meer komende optredens in het land. Op dit moment treed Rogier veelvuldig op met zijn aanstekelijke repertoire van Nederlandstalige Feest hits!!.
Shows:
 • Rogier VoormolenPrijs op aanvraag
Genres
FeestFoutLevenslied / volksPop

Videos
 • Bart Schwertmann
  Bart Schwertmann

  Op aanvraag Zangers

  FeestInteractief / Op verzoek
 • Falco Luneau
  Falco Luneau

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
 • Johan Heeren
  Johan Heeren

  Vanaf400 Zangers

  AllroundDance Classics

Rogier Voormolen boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rogier Voormolen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rogier Voormolen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rogier Voormolen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rogier Voormolen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.