Search icon

Romeo & Julia

Romeo & Julia

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een spetterende interactieve afsluiting van een leuke dag of als een vermakelijke onderbreking van een bijeenkomst? Op de wijze van een repeteerstuk wordt de balkonscène van Romeo en Juliet neerzet. Daarbij wordt gebruik gemaakt van alle aanwezigen! De lol is ook dat iedereen een (actieve of minder actieve) rol heeft en wel van publiek in het theater tot Julia, van gordijnen tot Romeo met z’n paard en van gong tot tuinkabouter. Alles komt er in voor! Het is speelse interactie met daarin mooie metaforen verweven. Een fascinerend, boeiend en hilarisch schouwspel waaruit blijkt wat verbeelding, humor en samenwerking kunnen bewerkstelligen. Dit stuk vraagt van jullie gasten geen voorbereiding Van alle acts die we u kunnen bieden is de act ‘Romeo en Julia’ het meest breed inzetbaar. Het is vaak het hoogtepunt op menig party, feest en bedrijfsfeest, maar is ook uitermate geschikt voor de afsluiting van een personeelsdag en/of teambuildingsdag. Met de act ‘Romeo en Julia’ kunnen we uw gasten verrassen en vermaken op een manier die nog lang op een zeer prettige en unieke manier zal bijblijven! NB: Een rehearsal play is het oefenen en herhalen van iets dat moet worden uitgevoerd voor een publiek, meestal om de interactie tussen verschillende deelnemende personen testen of te verbeteren. De grap hier is dat het juist geoefend wordt door aal aanwezigen en het publiek zelf. Het is dus door en voor uw gasten. Niets moet en alles mag. Het is laagdrempelige interactie die meestal tot hilarisch groot vermaak leidt!
Shows
Romeo & Julia
Romeo & Julia

Prijs op aanvraag


 • Vakantieshow
  Vakantieshow

  Op aanvraag Theateracts

 • Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks
  Lucht Acrobatiek - Tissue/ Silks

  Vanaf600 Theateracts

 • De Schoonmaaksters
  De Schoonmaaksters

  Vanaf700 Theateracts

Romeo & Julia boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Romeo & Julia online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Romeo & Julia net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Romeo & Julia beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Romeo & Julia liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Romeo & Julia wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Romeo & Julia boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.