Search icon

Ron Boszhard

Ron Boszhard

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Ronald (Ron) Boszhard (Amsterdam, 12 november 1963) is een Nederlands televisiepresentator, acteur, tekstschrijver en zanger die momenteel woonachtig is te Landsmeer. Na zijn middelbare schooltijd volgde Boszhard een opleiding aan de Kleinkunstacademie. Zijn eerste succes behaalde hij in 1991 met een zelf geschreven cabaretprogramma (Alleen vanavond), waarmee hij de finale behaalde van het Amsterdams Kleinkunst Festival om de Wim Sonneveldprijs. In 2000 tourde hij langs de theaters met het cabaretprogramma Pluk de lach! In 2009 schreef hij een nieuw theaterprogramma met dezelfde titel. Hierin laat hij verschillende televisiefragmenten zien uit 14 jaar TROS aangevuld met, door hem zelf gemaakte, liedjes. Vanaf 1996 is hij een van de vaste gezichten van de TROS en presenteert hij verschillende televisieprogramma’s. In 2000 nam Boszhard de presentatie van De Leukste Thuis over van Linda de Mol. In dit programma voorzag hij de video’s van stemmetjes. In 2003 schreef hij televisiegeschiedenis toen hij op het internationale festival van Montreux de Bronzen Roos won voor het televisieprogramma Pluk de Dag. In het theater speelde hij naast cabaret ook in een aantal musicals. In de periode 2002-2004 speelde hij in de musical Doornroosje van Studio 100. En in de periode 2004-2005 ging hij op tournee met het theaterstuk De Kameleon Ontvoerd, waarin hij de hoofdrol speelde als presentator. Daarnaast schreef, presenteerde en produceerde hij in 2004, 2005, 2007 en 2010 vier Sinterklaasmusicals. Met deze musicals bezocht hij de grootste theaters van Nederland. Op dit moment is Ron bezig met het schrijven van een nieuwe theatervoorstelling ( Z@ppsport De Battle), die eind 2012 in première zal gaan. Vanaf 1996 is Ron een van de vaste gezichten van de AVROTROS en presenteerde (of was hij te zien) in verschillende televisieprogramma’s zoals o.a.: ‘Bij Ron in het kasteel’, ‘Bommetje XXL’, ‘Bij Ron op de camping’, ‘ZappSport’, ‘Beesten Bloopers’, ‘Te Land, ter zee en in de lucht’, ‘Match & Win’ en ‘De Leukste Thuis’.
Shows
Ron Boszhard
Ron Boszhard

Prijs op aanvraag


Videos
 • Chantal Janzen
  Chantal Janzen

  Op aanvraag Presentatoren

 • Alles over Kunstmatige Intelligentie
  Alles over Kunstmatige Intelligentie

  Vanaf1500 Presentatoren

 • Christine Boland Trendanalist - Trendwatcher
  Christine Boland Trendanalist - Trendwatcher

  Vanaf3310 Presentatoren

Ron Boszhard boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Ron Boszhard online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Ron Boszhard net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ron Boszhard beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ron Boszhard liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ron Boszhard wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ron Boszhard boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.