Search icon

Ron Larox

Ron Larox

DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zoekt u een DJ voor het voorprogramma, tussendoor of avondvullend in de horeca???? Ron Larox is een all-round/feest DJ met 20 jaar ervaring. Deze DJ heeft geen vast repertoire, maar kijkt juist naar het publiek. In samenspraak met de klant zet hij de juiste sfeer neer op elke locatie. Een DJ die alle kanten op kan, zonder een vaste volgorde in de set. Van bruiloft tot bedrijfsevenement en van kroeg tot festival. (Voorgestelde prijs is een indicatie.) Stuur uw wensen en vraag naar de mogelijkheden!
Shows:
 • FEEST Vanaf400
Genres
Apres-skiCarnavalDanceDance ClassicsEighties / 80´sFeestHouseLatinNineties / 90`sRnBSalsaSeventies / 70`sTechnoTop 40Urban

Videos
 • DJ Michelski
  DJ Michelski

  Vanaf695 Feest DJ's

  AllroundApres-ski
 • DJ SpaceBeats
  DJ SpaceBeats

  Vanaf700 Feest DJ's

  AllroundFeest
 • Feest DJ Matthew
  Feest DJ Matthew

  Vanaf250 Feest DJ's

  Apres-skiCarnaval

Ron Larox boeken doe je zelf!

Feest DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Feest DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ron Larox beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Feest DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ron Larox liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ron Larox wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ron Larox boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.