Search icon

Ronnie van Bemmel

Ronnie van Bemmel

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ronnie van Bemmel’s eerste single kwam uit in het jaar 2000. Met “Uno Dos Tres” veroverde hij in dat jaar de landelijke uitgaansgelegenheden en stond hij voor het eerst in de hitlijsten. Vele optredens volgden en in 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In dat jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, “De Weg Naar Thialf“, en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv. Hij trad op bij het TROS Muziekfeest, het Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en in de Nacht van Oranje. Daarnaast was en is Ronnie veelvuldig te bewonderen op de Nederlandse podia. Ook trad Ronnie op in Afghanistan voor de Nederlandse militairen. Met zijn singles “Ik zoek een meisje“, “Laat het licht maar uit” en “Jamie“, stond hij in de Mega Top 100. “Weet jij wel“ en “AY, AY, AY, AY“ waren twee feestkrakers van jewelste en de singles “Delilah” en “Zou ik van iedereen een drankje moeten nemen” waren veelvuldig te beluisteren in het uitgaanscircuit. Eind 2014 komt Ronnie met een verrassende nieuwe single. “Voor niets” is een prachtig en gevoelig nummer dat door Ronnie op een ingetogen wijze wordt vertolkt. Op de bühne voelt Ronnie zich als een vis in het water. Vol overgave en met veel plezier brengt hij zijn show. Een rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden (in binnen- en buitenland) tot een groot succes weet te maken.
Shows:
 • Ronnie van BemmelPrijs op aanvraag
Genres
AllroundFeestFoutLevenslied / volksPop

Videos
 • Xander de Buisonjé
  Xander de Buisonjé

  Op aanvraag Zangers

  FoutLevenslied / volks
 • Peter Koelewijn
  Peter Koelewijn

  Vanaf3230 Zangers

  CeremonieLevenslied / volks
 • Dennis Jones
  Dennis Jones

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks

Ronnie van Bemmel boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ronnie van Bemmel beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ronnie van Bemmel liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ronnie van Bemmel wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ronnie van Bemmel boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.