Search icon

Soundcloud
Rox Entertainment

Rox Entertainment

Dagvoorzitters
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Roxana van der Meulen is in 2010 afgestudeerd als actrice aan de Acteursschool in Amsterdam. Vrijwel direct is zij gestart met Rox Entertainment en presentaties voor de camera en op het podium. Roxana mocht grote talentenjachten presenteren voor het Jeugdcultuurfonds, War Child en Hitz voor Kidz. Ze heeft via verschillende eventbureau’s bedrijfspresentaties mogen verzorgen, was een vaste presentatrice op Center Parcs en is zichtbaar in uiteenlopende video’s. Daarnaast geeft ze ook vaak invulling met haar stem als voice-over of stemactrice. Je kunt tevens haar stem bewonderen in de tiener luisterboekenreeks V.I.P en verschillende audioboeken voor volwassen. Roxana is ook gewend om met kinderen te werken en al jaren trouw presentatrice van meerdere kindershows. In 2020 werd aan haar carrière een nog grotere uitdaging toegevoegd. Zij werd het gezicht van Dutch Food Week. Al meer dan 2 jaar presenteert Roxana alle video en live formats variërend van reportages op locatie, de foodquiz, het jaarlijkse debat, livestreams, gala´s voor de Agri & Food sector en de pitchwedstrijden. Zij is gewend om zowel met als zonder autocue te werken en tijdens de talkshows aan tafel heeft zij al een grote verscheidenheid aan gasten mogen ontvangen. “Vanuit mijn werk als actrice is presenteren voor mij een tweede natuur geworden. Beide disciplines gaan hand in hand met één groot verschil; het overwegende positieve gevoel. Mijn presentaties komen altijd vanuit positieve emoties en geven energie. Interactie met publiek of gasten versterken deze setting en zorgen voor nog een extra dimensie. Het maakt mijn werk persoonlijker. Ik verwerk vaak elementen vanuit het acteren in mijn presentaties en ben een groot fan van improvisatie en reageren vanuit het hier en nu.” Ik zou graag iedereen willen aanraden ook de liefde voor improvisatie te ontdekken en mede daarom ben ik begonnen met geven van theaterlessen. Roxana geeft niet alleen theaterlessen maar ook coaching op het gebied van presenteren en het omgaan met de camera. Daarnaast is zij verbonden aan WDO Movies en maakt ze in samenwerking met Vue bioscopen en gemotiveerde kinderen jaarlijks meerdere korte bioscoopfilms.
Shows
Presentatie Workshop
Presentatie Workshop

Vanaf520

Dagvoorzitter
Dagvoorzitter

Vanaf850


Videos
Foto's
 • Dirk Zeelenberg
  Dirk Zeelenberg

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Anneke Blok
  Anneke Blok

  Op aanvraag Dagvoorzitters

 • Isa Hoes
  Isa Hoes

  Op aanvraag Dagvoorzitters

Rox Entertainment boeken doe je zelf!
Dagvoorzitters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dagvoorzitters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rox Entertainment beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dagvoorzitters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rox Entertainment liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rox Entertainment wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rox Entertainment boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dagvoorzitters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.