Search icon

Roy Donders

Roy Donders

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Roy Donders ongekend populair! Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hier naartoe. Gewapend met zijn krultang en talloze bussen haarlak tovert de stylist de haren van de dames om tot ingenieuze kapsels met harde krullen, wafeltjes of opgestoken kunstwerkjes. De ondernemende stylist kan zijn glitterimperium uitsluitend runnen door de onafgebroken steun van zijn familie. Werk en privé lopen dan ook naadloos in elkaar over. Roy heeft een mooi leven zo, Zo heeft hij zijn eigen huispakkenlijn opgezet. Natuurlijk met een Roy Donders signatuur, dus: bling bling, steentjes en pailletjes. “Want ik ga echt niets maken zonder steentjes”, aldus Roy. Ook timmert Roy timmert al jaren flink aan de weg als zanger van het Nederlands lied. Dit zal ook te zien zijn in zijn nieuwe serie. Zanger Roy Donders: Roy Donders treedt vanaf december altijd standaard met 2 tot 4 danseressen op. Deze oogverblindende dames zorgen voor een zeer mooie complete show. Dus een optreden van Roy Donders is inclusief danseressen!
Shows:
 • Roy DondersPrijs op aanvraag
Genres
AllroundCarnavalFeestFoutLevenslied / volksPop

Videos
 • Jannes
  Jannes

  Vanaf5850 Zangers

  Levenslied / volks
 • Jaman
  Jaman

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volks
 • Bart Schwertmann
  Bart Schwertmann

  Op aanvraag Zangers

  FeestInteractief / Op verzoek

Roy Donders boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Roy Donders beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Roy Donders liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Roy Donders wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Roy Donders boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.