Search icon

Rudolph and the Cranberries

Rudolph and the Cranberries

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Live Vocal Christmas Music
Rudolph and the Cranberries; een akoestisch kwartet van drie zangeressen en een gitarist. Minka Bodemann, Vera Buijink, June Fermie en Nico Maas maken met sfeervolle meerstemmige arrangementen elke kerstgelegenheid compleet. Geïnspireerd door de Andrews Sisters brengen ze een breed kerstrepertoire, variërend van traditioneel tot hits van nu. De groep heeft een unieke samenklank die luisteraars weet te raken. Met hun mooie harmonieën en warme uitstraling nemen ze je mee naar een waar Winter Wonderland. De muzikanten leerden elkaar kennen op de Jazz-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam, en staan in deze formatie sinds 2012 op veel verschillende podia en evenementen in Nederland, België en Duitsland. Rudolph and the Cranberries zijn niet alleen een speciaal ensemble voor de feestdagen van december; het hele verdere jaar treden zij ook op als 'Hummingbird', met stijlvolle meerstemmige arrangementen van romantische en feel-good klassiekers, maar ook mooie liedjes van nu.

The Band

SINGERS: June Fermie Vera Buijink Minka Bodemann GUITARIST: Nico Maas
Shows
Rudolph and the Cranberries
Rudolph and the Cranberries

Prijs op aanvraag

Genres
AchtergrondmuziekJazzKlassiekPop

Videos
 • Foxx
  Foxx

  Vanaf1800 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Neighbours Blues band
  Neighbours Blues band

  Vanaf625 Coverbands

  BluesRock
 • The Night Flight (Night Flight to Rio)
  The Night Flight (Night Flight to Rio)

  Vanaf3495 Coverbands

  DanceDisco
Rudolph and the Cranberries boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Rudolph and the Cranberries online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Rudolph and the Cranberries net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Rudolph and the Cranberries beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Rudolph and the Cranberries liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Rudolph and the Cranberries wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Rudolph and the Cranberries boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.