Search icon

Sandra Mooy

Sandra Mooy

Artiesten
Engels
Nederlands
Overig
Spaans
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Noord-Hollandse Sandra Moo heeft in de loop der jaren een aardige schare fans weten te verzamelen; mensen in allerlei leeftijdscategorieën die zich aangetrokken voelen tot haar stem en uitstraling. Met haar gevarieerde repertoire, haar unieke en krachtige stem en met een hoog entertaingehalte bereikt Sandra Mooy een breed publiek. Ze wordt dan ook veelvuldig geboekt bij allerlei evenementen: (country) festivals, (besloten) clubs, Pasar Malams, Grand Cafés, bedrijfs- en privéfeesten. Ze weet een breed publiek te bereiken met een allround en zeer aansprekend repertoire. Een repertoire dat varieert van country, rock ’n roll, swingende dansmuziek en prachtige ballads – in het Engels, Nederlands, Spaans en Indonesisch – tot Nederlandstalig.
Shows:
 • Sandra MooyPrijs op aanvraag
Genres
AllroundCeremonieCountryDance ClassicsEighties / 80´sPopRockSoulTop 40

Videos
 • Leonie Meijer
  Leonie Meijer

  Vanaf1975 Zangeressen

  AchtergrondmuziekAllround
 • Brigitte Nijman
  Brigitte Nijman

  Vanaf1995 Zangeressen

  Levenslied / volksMusicals
 • Just Whitney
  Just Whitney

  Op aanvraag Zangeressen

  PopTribute

Sandra Mooy boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Sandra Mooy beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Sandra Mooy liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Sandra Mooy wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Sandra Mooy boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.